Po kliknięciu w przycisk Zmiany pracowników zostaniemy przeniesieni do listy wszystkich użytkowników.
Pojawia się obok niego przycisk rozpocznij lub zakończ zmianę.
Kończymy lub rozpoczynamy zmianę wpisując kod użytkownika.
Po kliknięciu w przycisk Zmiany pracowników zostaniemy przeniesieni do listy wszystkich użytkowników.
Pojawia się obok niego przycisk rozpocznij lub zakończ zmianę.
Kończymy lub rozpoczynamy zmianę wpisując kod użytkownika.